WebbTV

https://www.youtube.com/channel/UC3sncRa_o7fVxKCT-HM4GBg

Klicka på länken ovan för att se direktsändningen från bygdegården

13.4.2020 kl.19.00

Hej alla tittare.

Vi har gjort om sändningarna på webben så att dom som inte har lokal TV i sin kanal utbud skall kunna ta del av våra sändningar och program.

För dom som betalar medlems avgiften som sänds ut till alla hushåll i Malax så kommer det finnas ett nytt sätt att kunna se söndags sändningarna och program vi laddar upp före dom sänds på kabel TV.

Det gamla systemet att betala per sändning/program kommer finnas kvar för dom som inte är betalande medlemmar. Alla videor som börjar med SMS är Betalning per gång, men finns alltid gratis för våra medlemmar med samma program namn utan (SMS)

För dom som inte bor i Malax och ändå vill se på våra webb sändningar och inte får någon medlemsavgift i sin postlåda, ber vi er kontakta oss på malax.tv@pp.malax.fi innan ni skapar ett konto. (användarkonton godkänns inte före medlemsavgiften är betald)

Under flicken WebbTV kommer det finnas “SMS TV och senaste sändning” som används för dom som inte är medlemmar och betalar per gång dom vill se på söndagssändningarna. Och “Medlems TV” för våra betalande medlemmar.

Medlems TV och program vi laddar upp för våra betalande medlemmar kräver att man skapar ett konto åt sig själv genom att fylla i formuläret genom att klicka här Registrera. Efter att kontot är skapat hamnar man att vänta på att konto godkäns, där det kollas upp att medlemsavgiften är betald. När kontot är godkänt får man ett mail som meddelar att man kan börja använda kontot.

Om man behöver hjälp att skapa kontot är det bara att maila eller ringa oss på malax.tv@pp.malax.fi eller 050 57 17 919.