Registrera

Fyll i alla fält för att kontot skall skapas. För att kunna registrera sig måste man vara en betalande medlem) Är man inte medlem och önskar sig inbetalningsinformation, kontakta oss först på malax.tv@pp.malax.fi)

minst 6 tecken
dd.mm.åååå

1. Använd inte bara eget förnamn som användarnamn. Om ett användarnamn är redan registrerat så godkänns inte registreringen och säger till vad som är fel. Gör kontot i den persons namn som betalar medlemsavgiften så godkännande processen blir enklare.

2. Lösenordet till sitt konto väljer man själv, lösenordet måste vara minst 6 tecken.

3. Upprepa lösenordet (Se efter med *CAPS LOCK)

4. Skriv in förnamnet och Efternamn på den person som gjort betalningen av medlemsavgiften (Gör godkännandet av kontot enklare)

5.  E-post adress (kolla att den är rätt)

6. Datum då medlemsavgiften betalades (dag.månad.år)

7. Skriv in siffertalet som finns i den blåa rutan.

8. Konton görs före ett år framåt efter godkännande, glöm inte att betala medlemsavgiften för att fortsätta ha tillgång till våra program på webben.

9. Läs igenom och kontrollera att alla uppgifter är korrekt ifylld innan ni klickar på “Registrera”

10. Spara användarnamnet och lösenordet

*Om lösenordet inte fungerar beror det oftast på att man har haft CAPS LOCK av eller på när lösenordet skrevs in. Tangenten längst till vänster i mitten på tangentbordet. Om man har stora bokstäver när man väljer lösenordet måste man när man loggar in också ha stora bokstäver. Och vice versa.

      Exempel: CAPS LOCK av: lösenord1234 eller CAPS LOCK på: LÖSENORD1234

Vill man bli medlem och inte bor i Malax ta kontakt med oss på: malax.tv@pp.malax.fi (användarkonton är endast för betalande medlemmar)

 

 

 

För att kunna godkänna konton snabbare ber vi er göra kontot i den persons namn som har gjort betalningen.
Om vi inte hittar en betalning som matchar kontots namn så tar vi kontakt per e-post.